Att bo hemma hos oss

Att bo här hos oss är en upplevelse!

Vi hyr ett gårdshus i ett egnahemshusområde. Huset består av en nedre vånging med hall, wc, badrum&bastu, kök och en liten skrubb för städsaker och tvättmaskin. Övre vångingen är egentligen ett loft som rymmer vardagsrum och sovrum. Totalt har vi en golvyta på c.80kvadrat.

Om jag börjar med nedre vångingen. Man kommer in i hallen och rakt fram går trappan upp till övre vånginge. Trappan är en smal och brant spiraltrappa för att ta upp så lite utrymme som möjligt. Går man förbi trappan kommer man till våra 4 skåp (jepp, det är allt vi har med tanke på förvaring) och wc:n. Om man från hallen går till höger kommer man rakt in i badrummet och bastun. För att komma till köket går man genom badrummet. Det är inte speciellt praktiskt när någon av oss vill gå i duschen medan den andra har gäster. Nåja, köket är ganska stort, men skåpen är lite opraktiska. I köket har vi också ställt in Tobias piano, eftersom det är den enda platsen det ryms på...

Då man kommer upp för trappan kommer man till vardagsrummet. Det är inte så stort och taket sluttar ganska mycket. Det här gör att vi inte har speciellt lätt att få hit någon förvaring. Från vardagsrummet kommer man rakt till sovrummet, ingen dörr.. Loftet är helt öppet från ena sidan till andra, det är bara pipan som går rakt igenom som lite delar av ytan i två rum.

Vårt hus är egentligen ganska svårt att beskrivas, det borde upplevas:P Bara jag hittar kamerasladden skall jag ta några bilder, så får ni kanske en bättre bild över hur det ser ut här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0