Att värma med ljus

Skrev smått skämtsamt att jag eldar ljus här hemma för att få ljus, mysstämning och värme. Kan nu konstatera att alla dessa stämmer mycket bra. Gällande värmen hittade jag till och med nyss en artikel på nätet om att det är billigre att värma huset med värmeljus än med el...

Kan i alla fall konstatera att det nu är 6 grader varmare i övre våningen än vad det var då jag kom hem och satte på ljusen. Just nu har vi normalt 16grader inne, efter en brasa 18grader och nu 22grader! Blir att köpa storpack med värmeljus till vintern och ha på några tiotal alltid då vi sitter längre tider i vardagsrummet.

 

Kommentarer
Postat av: Hanna - med Mini i magen

Hej! Tack för din kommentar!



Jag jobbar i en park så vi gör lite allt möjligt som planterar, klipper gräs, rensar ogräs osv! Är mitt sommarjobb som jag fortsatt på i och med att jag fick veta att jag var gravid. Men nu så finns det inte så mycket kvar att göra när det blir kallare så därför är det min sista vecka! Annars skulle jag gärna ha jobbat kvar för det går jättebra med magen :)

Kram

2011-11-22 @ 20:09:36
URL: http://hjn.blogg.se/
Postat av: GRATIS BLOGGDESIGN

Hej! vill du ha en ny bloggdesign helt gratis? Allt efter dina villkor? Såfall kika in hos mig hur du ska gå tillväga? Finns 10-20 platser!

2011-11-22 @ 21:51:40
URL: http://jlfoto.nu
Postat av: Amanda Matanovic

Allt bra med dig idag? :D



- Va gärna med i min DAGENS BLOGG TÄVLING i min blogg. {Tävlingen avslutas imorgon}.

Direktlänk: http://ammm.blogg.se/2011/november/vinnarna-av-dagens-blogg-vad-du-inte-va-med-1.html#comment



// Amanda, http://ammm.blogg.se/

2011-11-23 @ 06:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0